dimarts, 24 d’octubre del 2023

2a edició de la “Petita història de Guimerà”Us presentem la segona edició del llibre Petita història de Guimerà, publicada aquest estiu.

El conte il·lustrat 'Petita història de Guimerà' està escrit per l'urgellenc Xavier Rossell-Aparicio (text) i dibuixat per la vallesana Montserrat Ubach Figueras (il·lustracions), que han fet una segona edició amb variacions i làmines noves d’aquesta obra. 
L’educador i professor Xavier Rossell-Aparicio (Sabadell, 1975) i la il·lustradora i artesana Montserrat Ubach Figueras (Sabadell, 1974) són els autors d’aquesta obra. Es tracta d’un conte pensat “perquè el llegeixin pares i fills”, en paraules dels mateixos autors. El text narra els principals fets històrics d’aquesta població de la Vall del riu Corb en un llenguatge àgil perquè sigui comprensible per als infants i amb preciosos dibuixos pensats especialment per a un públic familiar. Encara que el volum repassa des dels orígens fins a l’actualitat, fa especial esment de com va ser durant l’Edat Mitjana, ja que els seus vestigis es fan evidents per tothom que passegi pels seus carrers.
Podeu comprar el llibre posant-vos en contacte amb els autors, al Museu de Guimerà i en altres establiments de la vila. (10€)
També podeu adquirir les làmines dels dibuixos originals. (25€)

Gràcies, fins aviat!