dimecres, 18 de maig del 2011

Els independentistes a l'Ajuntament


Aglutinar el vot independentista. Aquest és el principal objectiu pels comicis del proper 22 de maig de 2011 que ens ha dut a fer una coalició amb Reagrupament i altres persones independents vinculades amb la Plataforma per l’Autodeterminació a Sabadell que varen fer possible que el 30 de maig de 2010, més de 20.000 sabadellencs votéssim en urnes a favor d’un Estat Català.

Si aconseguim aglutinar tot aquest electorat, obtindrem una representació decisiva per conformar una nova majoria al Govern municipal o per liderar l’oposició del govern regionalista que es conformi.

Des de la nostra candidatura centrem els esforços en treballar tres eixos bàsics: el desenvolupament de l’economia productiva per afrontar la crisi i crear llocs de treball amb propostes adaptades a la realitat de la nostra ciutat i rodal, l’aposta clara per un creixement sostenible i una veritable organització, participació i representació democràtica de la ciutadania que permeti avançar cap al dret a decidir.

L’elaboració del programa, amb idees i projectes d’una part molt representativa de la ciutadania, s’encamina a afavorir l’avenç social i nacional perquè Sabadell sigui, com li pertoca, una de les ciutats pilots cap al procés de creació d’un estat català del benestar.

Estratègicament també cal una alternança al govern municipal actual. I en aquestes Eleccions Municipals hem d’enfortir la presència del projecte independentista a Sabadell generant il•lusió amb noves persones, idees i recursos per aconseguir una ciutat més justa en un país que volem lliure.

Un govern que aposti clarament per reivindicar que el dèficit i l’etern problema de finançament municipal es deu, en gran part, a l’espoli fiscal a que està sotmesa Catalunya.

Per això, en aquestes properes Eleccions Municipals cal escollir la candidatura independentista que incorpora les millors persones, idees i propostes per aconseguir una ciutat més justa en un país més lliure: ERC+Reagrupament. La candidatura que ja té presència al consistori i l’única amb possibilitats reals de sortir i així continuar treballant cap a l’alliberament nacional a l’Ajuntament de Sabadell.