dilluns, 21 de juny del 2010

Catalunya decideix

Amb l’admissió a tràmit per part de la Mesa del Parlament Català de la iniciativa popular per convocar un referèndum per la independència, fem un pas important per posar Catalunya en l’escena internacional. Això és possible gràcies a l’aprovació de la Llei de Consultes promoguda per ERC i aprovada pel nostre Govern i l’impuls donat amb les consultes populars als municipis.

A Sabadell, ara ens cal seguir treballant colze a colze totes les persones i entitats que volem un estat propi, per aconseguir les signatures necessàries per tirar endavant aquest referèndum.

Algunes veus contraposen la crisi econòmica a la independència: és un engany. Treballar per la independència del país és la millor manera de sortir de la crisi perquè Espanya ens porta crisi, ens posa totes les dificultats per emprendre les millores més adients que requereix la nostra economia per superar-la i proposa unes polítiques econòmiques i fiscals que són un llast per generar el benestar i els serveis socials de qualitat que mereixen l’esforç dels nostres treballadors i empresariat.

La porta del procés independentista és oberta. Un procés democràtic que s’obtindrà amb la decisió, la força i el vot de la ciutadania; el primer assaig a Sabadell ja el varem fer amb èxit el passat 30M. Ara ens cal un nou esforç per recollir el màxim de signatures possibles. T’hi apuntes?